De wijsheid van de truffel
Eerst nog wat onwennig, zwetende handen, verschil in lichaamstemperatuur, soms wat weerstand of wat twijfel, nog wat in je hoofd, maar dan, als je je er aan over geeft, openen ze je waarnemingsveld, poorten naar nieuwe werelden, op ontdekkingsreis binnenin jezelf.

Ze leren je de smaken van het leven proeven. De zure nasmaak in je kaken als teken van een alchemistische verbinding van het lichaam met de werkzame stof. Ze laten je het aardse proeven, waar ze uit zijn ontstaan. Ze leren je zowel de bittere als de zoete smaak van het leven in je op te nemen.

Ze leren je luisteren, naar je innerlijke stem, de verfijnde lagen in de muziek, naar de energie achter de woorden. Ze leren je luisteren zoals dieren luisteren, naar hoe alle klanken van de natuur een perfecte symfonie vormen. Ze leren je luisteren naar je innerlijk kind die eigenlijk al een hele tijd iets zeggen wil. Ze leren je luisteren naar de gidsen en helpers die soms zo verborgen lijken in het dagelijks leven. Ze leren je luisteren naar je eigen adem, je hartslag en de wijsheid van je lichaam.

Ze leren je voelen, ze leren je voelen dat je een lichaam hebt, met voeten om op de aarde te staan, en handen om mee te creëren, mee te helen en lief te hebben. Ze leren je bewegen en in beweging te komen, ze leren je je hart te openen. Ze leren je voelen dat je veilig bent in jezelf, dat je heel bent en dat het je geboorterecht is om er te mogen zijn.

Ze leren je zien, zonder te kijken. Ze openen je ogen zowel naar binnen als naar buiten. Ze laten je de mooiste patronen zien en leren je te ontdekken wat de betekenis ervan is. Ze leren je de waarheid zien, die alleen op jouw manier waargenomen kan worden. Ze leren je zien wat afleiding is en waar jij jouw aandacht op mag richten. Ze leren je zien dat het leven kleurrijk is, ze leren je het duisterste duister zien en het lichtste licht, en ze leren je dat niets zwart wit is.

Ze leren je ruiken, ze leren je geur gebruiken als nostalgie naar verborgen herinneringen. De communicatie met de herinnering die via de zintuig van geur iets in je binnenwereld aanraakt. Ze leren je de geur van bomen en gras van buiten via je adem tot je te nemen jouw binnenwereld in. Ze leren je ruiken wanneer ergens een ‘luchtje’ aan zit.

Ze leren je ervaren. Een realiteit waar te nemen achter de realiteit die we vaak als enige aannemen. Een allesdoordrenkende laag waar we geen goed of fout aan kunnen hangen. Als een oorverdovende oordeelloze stilte die klinkt als de mooiste muziek.

Ze leren je dat elk zintuig een poort is naar een andere wereld en alles te omarmen. Ze leren je jezelf kennen, ze leren je te lachen, huilen, dansen, zingen, spelen en in woede uit te barsten. Ze leren je te herinneren hoe het was om kind te zijn, of prins of priesteres. Ze leren je pijnlijke stukken te verwerken door de energie ervan door je lichaam te laten stromen.

De wijsheid van de truffels… Ze leren je dat het allemaal al in je zit.
En als begeleider help ik je contact te maken met dit medicijn als hulpmiddel om contact te maken met jezelf.
Op 26 mei, 2 juni, 30 juni en 7 juli Zijn er plekken vrij voor de groepsceremonie (max 5 personen) de_yurt met Fréderique van der Feltz-Fagel.

Ook kun je je opgeven voor een duo- of een privéceremonie. Samen zoeken we dan naar een geschikte datum
Voor nog meer voorbereiding, verdieping en integratie is mijn Free Spirit Traject open. Met intuïtieve helingsessies, lichaamswerk, een truffelceremonie en een integratiesessie.