BELICHAAMD 

Ons lichaam, het voertuig wat we hebben gekregen om deze aarde te bewandelen. Om hier te ervaren, te voelen, mee te maken en te leren. Waarbij alles wat we meemaken wordt opgeslagen als een herinnering in de cellen van ons lichaam. Het lichaam is altijd in het NU. We hoeven dus alleen maar bewust te zijn van ons lichaam om in die ruimte te komen, een ruimte die verder gaat dan de grenzen van tijd en ruimte. 

WAT KRIJG JE?

Cursus | Live online sessies | EFT | Bewegingsmeditaties

Deze cursus gaat over het ontspannen van ons lichaam, om vanuit een plek van veiligheid te mogen bewegen. Echt te voelen wat ons lichaam nodig heeft. Vanuit ons centrum, vanuit ons lijf het leven in.

Hoe ziet het eruit?

Di 5 dec om 19.30u live online + module 1 beschikbaar

De opening, we gaan gezamenlijk deze sessie nog dieper het lijf in zakken. De sessie wordt opgenomen en komt in de online leeromgeving om terug gekeken te worden.

Di 12 dec module 2 beschikbaar

Nieuwe online module waar je die week mee aan de slag kan gaan. Met meditaties en verschillende tools die je helpen te ontspannen en op een dieper niveau te kunnen voelen.

Di 19 dec 19.30u live online + module 3 beschikbaar 

EFT, Emotional Freedom Technique. Een bijzondere en effectieve methode om angsten, overtuigingen maar ook fysieke pijnen te transformeren. We werken met tapping en affirmatie waarin we allemaal ons eigen thema behandelen.

Di 26 dec module 4 beschikbaar

De laatste module komt online met een bewegingsreis van een uur. Van subtiele bewegingen tot waar jou lichaam aangeeft ‘los’ te kunnen.

https://www.melaniemulder.com/

EFT

Emotional Freedom Technique

Dit is een techniek die ik graag gebruik tijdens mijn sessies omdat het eenvoudig maar zeer effectief is. Het helpt bij het angsten, trauma’s, overtuigingen en bij fysieke klachten. Ik heb wonderen zien gebeuren in mijn praktijkruimte na inzet van deze methode. Het kan je heel diep brengen maar je kunt het ook als tool gebruiken om in 5 min de scherpe randjes ergens van af te halen. 

We gebruiken onze vingers om op bepaalde plekken op ons lichaam te tikken. Deze plekken staan in verbinding met de meridianen, de energiebanen die door ons lijf stromen. Tijdens het tikken wordt er tegelijkertijd met affirmatie gewerkt en kunnen omhoogkomende herinneringen, trauma’s of emoties ruimte krijgen om in ons lijf door te stromen.

 

 

VOOR WIE?

Voor als jij dit ook voelt.

 Ik wil in beweging. Ik wil het doordrenken, het volledig voelen en ik wil er mee oefenen totdat ik er bij omval. Ik wil het groots, ik wil het klein, subtiel en heeel lomp. Ik wil het zo hoekig als een robot en zo vloeiend als zeewier dat door de stroming van het water wordt meegenomen. Ik wil het dierlijk op de grond en ik wil het zo hoog totdat elk botje, spiertje en weefseltje helemaal uitgestrekt is.

Ik wil het woest aantrekkelijk en gênant lelijk. Ik wil het creatief en verassend, maar ook een beetje saai. Ik wil het loom, draaierig, alert en bijdehand. Ik wil het speels, vooral niet te serieus. Ik wil het zonder oordeel, zonder schaamte, zonder arrogantie, zonder de behoefte om gezien te worden. Ik wil het zonder schaduw maar ook weer met. Ik wil het helen, maar ook gewoon zijn. Ik wil gewoon heel zijn. Maar ik wil ook de tranen, het zweet en het bloed. Ik wil het in verbinding maar ook weer niet zonder horten of stoten. Ik wil het met veel lawaai en daaronder de stilte ervaren. Ik wil het vanuit mijn ziel, via mijn hart, mijn lijf de wereld in.

Geef mij maar het hele spectrum, maar dan wel vanuit het centrum.

 

start 5 september

€65

Of €54 als je mee hebt gedaan aan de lijfelijke minicursus

CONTACT

Marjanne Heinen

Amsterdam