CENTRUM

VOOR BEWEGING

Vanuit het middelpunt in beweging komen.  Vanuit je lijf in je leven.

 Welkom in deze omgeving waarin ik je tools geef om je leven en je lijf in beweging te brengen. Om je naar je eigen middelpunt te brengen, je eigen centrum en vanuit daar verder te bewegen de wereld in. Om je te helpen je lichaam te voelen en bewust te worden van afleiding, het weg bewegen van het centrum. Zo kun je toegang krijgen tot verschillende cursussen die je thuis in je eigen tijd kan doen of ter ondersteuning bij de verschillende trajecten die we samen doorlopen. Of evenementen die vanuit deze ruimte gecreëerd worden. 

CURSUSSEN

BEWEGINGSMEDITATIE 

Beweging | Meditatie | Element aarde 🌳

Hier is een cadeautje van mij, omdat dit het fundament is voor beweging, voor ons zijn. Het is een oefening in gronding die je helpt zakken.

Gratis

 

LIJFELIJK

Beweging | Meditatie | Elementen 🌳🪶🔥💧

Deze lijfelijke minicursus is een reis binnen de beweging. Om ons hoofd en lichaam meer in balans te brengen.

Het is een reis door de verschillende elementen, zodat we deze elementen in ons lichaam laten zakken, ruimte geven, aanwakkeren en laten stromen.

2 weken lang kun je elke dag een bewegingsmeditatie  (tussen de 3 en 10 min) volgen.

€11

EVENEMENTEN

CENTRUM VOOR BEWEGING REIS 

Intake | Begeleide bewegingsmeditaties | Sharing | Verbonden ademcirkel | Plantmedicijn reis | verzorgend eten | Integratiegeprek

Op vrijdag 15 september organiseer ik samen met David een evenement waar wij heel erg naar uit kijken.

Dit evenement staat in het teken van beweging. De beweging die vanuit het centrum geboren mag worden. Vanuit stilte, zodat het authentiek, puur en verfijnd is. Dit evenement biedt een plek om te spelen en oefenen.

Het is een persoonlijk, intiem en verdiepend evenement, waarbij alle gemaakte meters lijken te leiden naar een plek met nog meer verbinding en overgave. Een plek die zich telkens opnieuw mag ontvouwen, ontstaan vanuit het verlangen onszelf te willen ontwikkelen. Een plek waar onze gezamenlijke nieuwsgierigheid leidt tot verfijning, begrip en beweging.

Zo dansen we de dagen aan elkaar. Dans je mee?

Het evenement zal plaatsvinden in een yurt op een prachtige locatie. De dag zal geopend worden met een zachte landing middels een meditatie en deelcirkel. Hierin is er voor iedereen ruimte om zijn of haar plek in te nemen, in te brengen wat er levend is en te delen waarom ze er zijn. Na een kleine pauze zullen we met elkaar een verbonden ademcirkel in gaan onder begeleiding van muziek. Wanneer de ademsessie haar plek in het lichaam heeft gevonden en we er klaar voor zijn, gaan we over tot het nemen van het plantmedicijn (psilocybine). De reis staat vanaf dan in het teken van bewegen, dit alles zou onder leiding zijn van secuur uitgezochte muziek, van nummers die ons beide raken. En na de reis sluiten we geheel en in verbinding af met een heerlijke maaltijd.

€250

https://www.melaniemulder.com/

CONTACT

Marjanne Heinen

Amsterdam