LICHTER LEVEN TRAJECT  

Transformeer naar een lichter leven

1. Bewustwording en levenstijl. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven 

2. Authenticiteit – Ontdek wie je werkelijk bent 

3. Zielsmissie – Ontdek je passies

4. Je ware leven leven – Manifestatie van je passies

EEN WERKELIJKHEID SCHEPPEN WAARNAAR JIJ VERLANGT 

Wil je echt jezelf veranderen? Een verandering die zo duurzaam en fundamenteel is, dat het onomkeerbaar is en dus een transformatie wordt? Een transformatie in de jij die je voor ogen hebt,  maar die in het dagelijks leven soms maar niet tot uiting komt? Een jij, waarvan je weet dat die er is maar waar toewijding voor nodig is om het volledig te belichamen? Dit programma legt het fundament en helpt je te transformeren. Een programma waar je volledig gezien wordt, wat ook betekent dat er geen ontkomen aan is om licht te schijnen op stukken die jou nu nog bij je kern vandaan halen. Dit programma is geen quick fix, maar een fundament voor de rest van je leven. Het stelt je in staat om de werkelijkheid te scheppen waarnaar je verlangt, je ware passie te vinden en te leven en datgene aan de wereld bij te dragen waarvoor je op aarde bent gekomen.

Let’s go!  

Hoe ziet het eruit?

Doelstelling van Lichter Leven

“Lichter te leven om zodoende een dankbaar leven van geluk, gezondheid, voorspoed en overvloed te creëren voor mezelf en de mensen om mij heen”.

Wat krijg je?

20 uur Coaching

Het programma bestaat uit 20 uur coaching, verdeeld in 10 sessies van 2 uur of 5 van 4 uur (of een mix). 

Het is zowel holistische, intuïtieve en probleemoplossende coaching als het Lichter leven trainingsprogramma.

Tools om zelf aan de slag te gaan 

Het is alsof we samen een bergtocht gaan maken, ik reik je veel tools aan en help je te navigeren, maar je zult zelf moeten klimmen. Dit houdt in dat je bepaalde boeken gaat lezen, huiswerkopdrachten meekrijgt, en dat  je yoga, sport en meditatie in je leven zult integreren. 

Ondersteuning van Microdosering Truffels

Tijdens het traject word je ondersteund door microdosing van psychedelische truffels voor extra flow.

De voordelen van deze microdosing zijn namelijk dat je creatiever wordt, dichterbij jezelf staat, meer focus hebt, meer rust creëert en gevoeliger bent.

Dit is optioneel en zullen we afstemmen op het programma. 

Het Lichter Leven Traject is opgezet door Bridgeman Academy en daardoor volledig uitgekristalliseerd. Op dit moment volg ik daar de opleiding tot Transformatief Coach waar het Lichter Leven Traject onderdeel van is en bied ik daarom op dit moment het traject tegen een gereduceerde prijs aan. 

     €1500,-

CONTACT

Marjanne Heinen

Amsterdam