TANDAVA

Samen bewegen we door deze kosmische dans.

 Welkom bij TANDAVA, een samenwerking tussen David en Marjanne waarin we verschillende sessies, evenementen, ceremonies aanbieden die in het teken staan van onszelf laten meedeinen in de kosmische dans van het leven. Verbind jezelf met jouw cadans en deel de dansvloer met ons.

ADEMSESSIES

DE ADEM

2:1 sessie of Groepscirkels | Verbonden ademen | Soest of Amsterdam | Maak ruimte in lichaam en geest 

 

In onze sessies weven we verschillende elementen samen om jou dieper te laten zakken in je lichaam en ruimte te maken in de geest. Na de introductie over onze werkwijze, starten we de ademsessie met muziek. De muziek helpt ons in de viering van het leven en het opstarten en actief maken van de ademhaling. Nadat de ademhaling haar cadans gevonden heeft, mag de dans zich gaan ontvouwen.

Gedurende de sessie, ongeveer een uur, zal er vanuit de begeleiding mee geademd worden om de energie hoog en levend te houden. Hiermee vergroten we de ruimte waarin onbewuste mechanismen en belemmerende overtuigingen zichtbaar kunnen worden.

Middels lichaamswerk, subtiele aanrakingen die verbindingen met het lijf bekrachtigen en fysiek uitdagend drukwerk om vastgeroeste pijn los te weken, openen we het lichaam zodat de energie weer kan gaan stromen en de vergaarde inzichten een plek kunnen krijgen. Op een passend moment zal de muziek plaatsmaken voor klankwerk en woord.

Tijdens het ademen nodigen we je uit om de interactie met ons aan te gaan middels zorgvuldig gekozen woorden. Het is namelijk belangrijk gebleken dat we woorden geven aan dat wat er uit ons systeem mag wegvloeien. Zonder er een verhaal van te maken gaan we dansen met deze energie. We hebben mogen zien, keer op keer, hoe dit ruimte maakt voor het nieuwe. Vanuit deze interactie met jou, waarin we gezamenlijk de adem levend houden, komen we in berusting en ontspanning en ronden we de sessie af. Eenmaal bijgekomen van het ademwerk is er ruimte voor een sharing ter ondersteuning van de integratie.

Met zalvende woorden en de helende adem maken we ruimte, ruimte voor het échte leven.

Essenties van ademwerk

  • Verzachting & ontspanning 
  • Inzicht & Innerlijk begrip 
  • Heling & verbinding 
  • Ruimte & Vertraging

Fysieke/ Lichamelijke effecten:

  • Ontstekingsremmend

  • Verhoog je energieniveau

  • Normaliseer je bloeddruk, verbeter je bloedsomloop

  • Boost je immuunsysteem

  • Verlicht depressieve en negatieve gedachten en emoties

https://www.melaniemulder.com/

ADEM CIRKELS  

Groepscirkels | 6 personen | Donderdagavonden 19.00u- 22.00u

Tijdens deze avonden nemen we je mee op reis met de adem. We openen het veld gezamenlijk en nemen daarin, gedragen door de adem, onze eigen plek in.

€32,50

Privé ADEM SesSie

2:1 sessies waar wij je begeleiden naar jouw centrum | Op aanvraag 

Deze sessies, waar we verbinden met de magie, brengen je naar je centrum om vanuit daar de inzichten die jouw dienen als verborgen schatten op te halen. Verruim het bewustzijn, verdiep de verbinding met jezelf. 

€150

Privé ADEM GROEPSCIRKEL

Je eigen groepscirkel bij ons of op locatie  | tot 12 personen 

Wil je ons inhuren om een ademcirkel te geven? Dat kan, neem gerust contact met ons op. 

op aanvraag

” Marjanne en David vormen samen een perfecte Yin-Yang van mannelijke en vrouwelijke energie.
David weet feilloos triggerpoints op te sporen en kan dat wat er bovenkomt op bijzondere wijze woorden geven. Marjanne brengt een hele fijne zachtheid en warmte met zich mee. Zo bijzonder om te leren en ervaren hoe het lichaam dingen onthoudt die je brein soms lijkt vergeten. Op een fijne manier, die voor jou eigen is, openbaren dingen zich die aandacht mogen krijgen. Bij David en Marjanne kan dat in een hele fijne liefdevolle space.”

Marlijn

“David en Marjanne zorgden voor een veilige, comfortabele bubbel met alle aandacht voor mijn lijf via de adem. Alles mocht er zijn en ik voelde me gedragen en begrepen. De fijngevoeligheid van Marjanne en de levendigheid van David zijn een magische combinatie die mij hele waardevolle inzichten heeft opgeleverd.”

 Noortje

” Mijn nek en rugpijn zijn nu dus helemaal weg 😭 kan het niet geloven. Dank voor jullie magie “

” Mijn aller eerste ademsessie was een fijne sessie, waarin ook naar mijn verhaal werd geluisterd. Met fijne begeleiding van David en Marjanne. Het voelde vertrouwd aan.”

Boris

Aanmelden voor:

3 + 2 =

Je mag me ook bellen, appen of mailen. 

+31 6 4172 57 16

ma******@ee**********.nl

 

EVENEMENTEN

TANDAvA BEWEGING REIS 

Intake | Begeleide bewegingsmeditaties | Sharing | Verbonden ademcirkel | Plantmedicijn reis | verzorgend eten | Integratiegeprek

Dit evenement staat in het teken van beweging. De beweging die vanuit het centrum geboren mag worden. Vanuit stilte, zodat het authentiek, puur en verfijnd is. Dit evenement biedt een plek om te spelen en oefenen.

Het is een persoonlijk, intiem en verdiepend evenement, waarbij alle gemaakte meters lijken te leiden naar een plek met nog meer verbinding en overgave. Een plek die zich telkens opnieuw mag ontvouwen, ontstaan vanuit het verlangen onszelf te willen ontwikkelen. Een plek waar onze gezamenlijke nieuwsgierigheid leidt tot verfijning, begrip en beweging.

Zo dansen we de dagen aan elkaar. Dans je mee?

Het evenement zal plaatsvinden in een yurt op een prachtige locatie. De dag zal geopend worden met een zachte landing middels een meditatie en deelcirkel. Hierin is er voor iedereen ruimte om zijn of haar plek in te nemen, in te brengen wat er levend is en te delen waarom ze er zijn. Na een kleine pauze zullen we met elkaar een verbonden ademcirkel in gaan onder begeleiding van muziek. Wanneer de ademsessie haar plek in het lichaam heeft gevonden en we er klaar voor zijn, gaan we over tot het nemen van het plantmedicijn (psilocybine). De reis staat vanaf dan in het teken van bewegen, dit alles zou onder leiding zijn van secuur uitgezochte muziek, van nummers die ons beide raken. En na de reis sluiten we geheel en in verbinding af met een heerlijke maaltijd.

€175

Voor de Volgende reis Is de datum nog niet bekend, je kunt je hieronder aanmelden voor de wachtlijst

https://www.melaniemulder.com/

Aanmelden

1 + 2 =

Je mag me ook bellen, appen of mailen. 

+31 6 4172 57 16

ma******@ee**********.nl

 

CONTACT

Marjanne Heinen

Amsterdam