TRANSFORMATIE SESSIE  

DE DIEPTE IN

Ik neem je graag mee de diepte in, op een vertrouwde en veilige manier en met technieken die ontwikkeld zijn om blokkades te transformeren. Je zult erachter komen dat de diepte ingaan eigenlijk helemaal niet zo eng is en dat daarna het water zoveel helderder is.

“Zonder modder geen lotus” – Thich Nhat Hanh 

Tijdens een intake van een 60 tot 90 min wordt je hulpvraag al ver uitgediept en geef ik je handvaten mee. 

My experience having Marjanne Heinen as my life-coach has been opening my perception to stage of clarity and understanding. The experience of being able to reach out emotions stored in my body and spirit, to understand and visualized, it has helping me to take a positive, non-judgmental turn on patterns I have been struggling with.

Marjanne has a kind, receiving energy the facilitates to captivate a sharing experience., The exercises we have been through have proven very helpful. Combined with a number of advices of day-to-day life an sporting healthier routine, the effect of our learning helps me extending its benefit of the sessions and resonate throughout the weeks in between when we do not meet.

The starting point of my experience with Marjanne was a truffle ceremony where she held a safe space that was for me a life-breakthrough experience. I have been ever since recommending her work to the dearest people surrounding me, as I believe Marjanne has something unique and very special to share to the world.

– Thami

Wat kan je verwachten?

Doorgronden en ontwortelen 

Een transformatie sessie is een intuïtieve healing, die kan zorgen voor een onomkeerbare verandering; een transformatie.  Ik laat me leiden door wat er op dat moment het best aansluit bij jouw vraagstuk en maak dan gebruik van de tools die ik me eigen heb gemaakt.

Wat zit er in mijn toolbox?

Trance inductie 

Trance inductie is een techniek om in een volledige staat van ontspanning te komen, waardoor je makkelijker toegang hebt tot je onderbewustzijn en daardoor weer contact kan maken met oude ervaringen.  

Regressie- en reïncarnatietherapie

Met regressietherapie ga je terug naar het moment dat een probleem zijn oorsprong vond, dit kan dit leven zijn maar ook vorige levens, dan heet het reincarnatietherapie. Door het vinden van de oorzaak, kan de angel eruit getrokken worden en heling op de zere plek plaatsvinden.

Innerlijk kindwerk  

Tijdens de regressie kan je delen tegen komen uit je jeugd, deze delen die om aandacht vragen zijn erg bepalend voor wie jij op dit moment bent en wat je doet. Met innerlijk kindwerk brengen we liefde naar die delen zodat ze in het hier en nu jouw niet meer tegen houden om je volle potentieel te leven. 

Transformeer banden en haken 

Met het transformeren van banden en haken wordt gehechtheid en angst van een bepaalde relatie afgehaald. Op die manier kan liefde vervolgens weer stromen.

EFT (Emotional Freedom Techniques)

EFT is een eenvoudige en effectieve methode om ongewenste emoties blijvend te verwerken. Het is een brug tussen de oosterse acupressuur en westerse affirmatie techniek. 

Energetisch lichaamswerk [Energetische massage en Reiki 2] 

Het lichaam liegt nooit en is een poort naar het antwoord. Ik maak gebruik van mijn handen als tool om energie door te geven om het zelfhelend vermogen in het lichaam te activeren. ‘The cure for pain, is in the pain’ – Rumi 

Ademwerk, meditatie en visualisatie 

Ik werk graag tijdens de sessie met de adem (BAM-techniek), met visualisaties (vanuit Intuïtieve ontwikkeling – Resonance) en meditaties. Met deze tools kun je vervolgens ook thuis aan de slag. 

De transformatie sessies bied ik  aan voor €85 met een intake van €35 waarin we de hulpvraag al ver uitdiepen en je al handvaten voor thuis mee krijgt (ex. btw). 

CONTACT

Marjanne Heinen

Amsterdam