TRUFFELCEREMONIES

In de ceremonie zijn de magische truffels een helpend medicijn om dieper naar binnen te keren en eerlijk te reflecteren op wat we daar tegenkomen. Dat kan zowel licht als duister zijn, en alles daar tussenin, weet dat alles welkom is. In een ceremoniële setting wordt de veiligheid gecreëerd waarin het hele spectrum aan gevoelens en emoties naar boven mag komen. Op die manier geef je jezelf de kans om stukjes van je diepere zelf aan te kijken en te helen. De truffelceremonies vinden plaats in Amsterdam of op een externe locatie, zie daarvoor de planning. 

INTAKE

Voordat we een ceremonie inplannen hebben we eerst altijd een vrijblijvend intakegesprek om even kennis te maken en om te bespreken wat een mogelijke intentie kan zijn. 

De ceremonies zijn op dit moment met 2 deelnemers. Dit kan dus met een onbekende zijn of je kunt je samen inschrijven met iemand waar je graag de ceremonie mee wilt doen.

De voertaal is Nederlands.

CEREMONIE EN INTEGRATIE

We vormen een kleine cirkel die ik zal begeleiden vanuit liefde en toewijding en waarbij ik er helemaal ben voor jou. Ik begin vaak met een meditatie en geef ruimte om te delen hoe je je op dat moment voelt en wat je intentie voor de reis is, hier neem ik altijd ruim de tijd voor. Wanneer iedereen er klaar voor is zullen de we truffels nemen (eten), die ongeveer binnen een half uur zullen werken. Tijdens de trip voel ik wat er nodig is in de cirkel, dit kan muziek, beweging, energie heling, stilte, of juist nog meer delen zijn.  Wanneer de truffels zijn uitgewerkt zorg ik voor een warme maaltijd en sluiten we de cirkel af. 

Na de ceremonie zal er ook een integratiegesprek plaatsvinden waarbij we reflecteren op alles wat je bent tegen gekomen en waarbij ik je tools geef om de reis in je dagelijks leven te integreren. 

Wat was dit een waanzinnig fijne ervaring, deze mooie truffel ceremonie bij Marjanne. Ik had het nog nooit gedaan en was erg nieuwsgierig. Ik ben dankbaar en blij dit voor het eerst onder haar begeleiding te hebben gedaan en zo het zo vaker willen doen!

Marjanne creëert een open, warme en veilige sfeer om een mooie reis te maken. Zo is het makkelijk je te laten gaan en weer terug te komen als dat even nodig is. Het is fijn iemand bij je te hebben die je de juiste vragen stelt op het juiste moment. Iemand met humor die meegaat in de leuke en rare momenten, maar ook zorgzaam is en de juiste support biedt als het even wat zwaarder wordt. De intieme sfeer is heel prettig en je voelt in alles dat er goed voor je gezorgd wordt. En ook niet onbelangrijk: het eten dat ze bereidt is heerlijk.

De voor- en nazorg is ook heel fijn. Al weet je misschien nog niet wat je te wachten staat, de ervaring begint al zodra er geboekt is met het uitwisselen van informatie, kennis en het zetten van een intentie. De opvolging om je reis erna te integreren is ook van grote toegevoegde waarde.

Ik zou het iedereen gunnen en aanraden een truffel ceremonie te doen met Marjanne!

Go for it, het is een fantastisch avontuur!

– Felice

Samen met Marjanne ben ik deze prachtige reis aangegaan en door haar liefdevolle aanwezigheid, en zachte begeleiding was ik in staat om me, in alle veiligheid, over te geven aan de ceremonie en zo diep van binnen mezelf te zien.

Ik ben nog steeds zo verwonderd over de prachtige ceremonie en ook over de sessie die we de week ervoor hadden. Ik denk dat we toen al een deur hebben opengezet die mij zeker gister in staat heeft gesteld om nog meer van mezelf te houden en het verdriet eenzaamheid en angst te transformeren.

– Lisa

-LI

Wij hadden een super bijzondere ceremonie met Marjanne. Voor één van ons was het de eerste keer om truffels te gebruiken, waardoor een veilig gevoel extra welkom was. De voorbereiding en begeleiding door Marjanne zorgde voor een hele fijne sfeer.

Tijdens de Ceremonie bracht Marjanne veel rust en ze voelde heel goed aan wat er nodig was. We werden helemaal ontzorgd, waardoor we makkelijker konden focussen op onze persoonlijke ervaringen. Het hielp ook echt om vooraf bezig te zijn met de intentie, wat tijdens de ceremonie veel richting gaf.

We kijken uit naar een volgende ceremonie met Marjanne, want die komt er zeker!

– D & L

Waarom een truffelceremonie?

Met een truffelceremonie ga je met intentie een trip in je eigen binnenwereld maken.

Loop je ergens tegenaan in je leven? Kom je telkens weer dezelfde blokkade tegen? Zou je weleens een verklaring willen voor je eigen gedrag? Tijdens de ceremonie kun je erachter komen waarom je doet zoals je doet en waarom je bent zoals je bent, en dat stukje bewustwording kan ervoor zorgen dat je het in de toekomst anders doet. 

Heb je fysieke blokkades? Het lichaam is als een poort naar het antwoord. Want een blokkade in je buitenwereld zit vaak opgeslagen in je lichaam. Ik heb een achtergrond in Reiki en Energetische massage en maak tijdens de ceremonie graag gebruik van intuïtieve  energetische heling. 

Ben je onrustig en zit je veel in je hoofd? Truffels zorgen ervoor dat je uit je hoofd gaat, alleen dit is vaak al een hele ervaring. 

Het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent en een psychedelische ervaring onder begeleiding wilt hebben. 

Op vrijdag 15 september organiseer ik samen met David een evenement waar wij heel erg naar uit kijken.

Dit evenement staat in het teken van beweging. De beweging die vanuit het centrum geboren mag worden. Vanuit stilte, zodat het authentiek, puur en verfijnd is. Dit evenement biedt een plek om te spelen en oefenen. En die oefening van; in het centrum, uit het centrum, weer terug naar het centrum en ontdekken wat vanuit daar mag leven, daar ken ik David van. Het is genieten om hier samen mee te spelen en onze ontdekkingen nu met jullie te delen
Het is een persoonlijk, intiem en verdiepend evenement, waarbij alle gemaakte meters lijken te leiden naar een plek met nog meer verbinding en overgave. Een plek die zich telkens opnieuw mag ontvouwen, ontstaan vanuit het verlangen onszelf te willen ontwikkelen. Een plek waar onze gezamenlijke nieuwsgierigheid leidt tot verfijning, begrip en beweging.

De persoonlijke herinneringen die in een ieder worden aangewakkerd, de bevindingen die we mogen delen vanuit ons persoonlijke pad en het plezier wat zichtbaar groeiende is. Zo tof om die ruimte te mogen zien en de vreugde te voelen. Vanuit die vreugde willen wij graag verder bouwen, samen met jullie in beweging naar het nieuwe.

Zo dansen we de dagen aan elkaar. Dans je mee?

Het evenement zal plaatsvinden in een yurt op een prachtige locatie. De dag zal geopend worden met een zachte landing middels een meditatie en deelcirkel. Hierin is er voor iedereen ruimte om zijn of haar plek in te nemen, in te brengen wat er levend is en te delen waarom ze er zijn. Na een kleine pauze zullen we met elkaar een verbonden ademcirkel in gaan onder begeleiding van muziek. Wanneer de ademsessie haar plek in het lichaam heeft gevonden en we er klaar voor zijn, gaan we over tot het nemen van het plantmedicijn (psilocybine). De reis staat vanaf dan in het teken van bewegen, dit alles zou onder leiding zijn van secuur uitgezochte muziek, van nummers die ons beide raken. En na de reis sluiten we geheel en in verbinding af met een heerlijke maaltijd.

Aanmelden kan in onderstaand formulier.

Truffelceremonies op de planning

Ceremonie op aanvraag, privé of met 1 andere reiziger

OPEN

Inschrijven kan via het formulier hieronder

Vanuit het Centrum van beweging - Ceremonie

5/7 plekken

Inschrijven kan via het formulier hieronder

Voel jij dat je klaar bent om op reis te gaan met de magische truffel?

Meld je dan hieronder aan voor een vrijblijvende intake. 

Ik wil graag een intake voor:

Wil je een truffelceremonie ervaren? Schrijf je dan in voor een vrijblijvend intake gesprek. Samen zoeken we naar een geschikte datum. Het is voor 2 personen. Je kunt je dus inschrijven met iemand die je kent of het wordt met iemand die zich ook bij mij inschrijft.  

     €250 p.p. (ex btw)

CONTACT

Marjanne Heinen

Amsterdam

marjanne@eerstenatuur.nl