FREE SPIRIT

TRUFFELTRAJECT

 

 

 

HET BEVRIJDEN VAN NOG ONGEMANIFESTEERD POTENTIEEL, OM VOLLEDIG TOT BLOEI TE KOMEN.

Soms is er meer nodig. Meer tijd, meer ruimte en meer aandacht. Om te leren met jezelf te kunnen zijn. Te leren dieper te kunnen voelen. Maar ook te leren om te mogen voelen, door de volledige toestemming te geven aan jezelf om de diepere lagen te ontdekken. De diepere lagen die bevrijd mogen worden om jouw potentieel tot expressie te laten komen. 

Jouw potentieel wat er altijd al is, maar die je volledig mag belichamen, maar misschien eerst nog wat beter mag leren kennen. Zodat jij in kunt stappen, in jouw unieke kracht en bijzonderheid. 

In dit traject gaat het om het laten stromen, ontspannen en zakken in het lichaam. En dat is misschien een hele andere manier dan dat je gewend bent; het doen, fixen en oplossen met het hoofd. Maar ik kan alleen maar uit eigen ervaring vertellen dat het stromen, ontspannen en zakken in het lichaam de poorten opent naar het potentieel.   

Bij dit diepgaande proces begeleid ik je graag en dat doe ik in samenwerking met de magische truffels. We maken tijd en ruimte voor meer voorbereiding, verdieping en integratie. 

We gaan luisteren naar de wijsheid van de natuur, en van onze eigen natuur…

HET TRAJECT

VOORBEREIDING

Kennismakingsgesprek

De voorbereiding bestaat uit een (vrijblijvend) online kennismakingsgesprek. We maken kennis met elkaar en hebben het over de intentie waarmee je dit traject ingaat. Voelt het voor ons allebei kloppend? Dan kan de reis, die tussen de 4 – 8 maanden duurt, beginnen. 

Intuïtieve helingssessie

We brengen bewustzijn op patronen, leggen eerste lagen bloot en helen de stukken die zich aandienen in de eerste sessie. Dit doen we door naar een ontspannende staat van zijn te gaan, daar waar het makkelijker is om je onderbewustzijn aan te spreken. Ik help je om in deze staat te komen en we volgen daarna de energie die ons begeleidt naar het moment waarop een blokkade is ontstaan. 

Energetische massage of EFT sessie

Tijdens de tweede sessie duiken we dieper de wijsheid van het lichaam in door middel van een energetische massage of een EFT behandeling. Lichaamsbewustzijn is essentieel om te leren ervaren en voelen wat er door je heen wilt stromen. Het is erg helpend als voorbereiding op de sessie met de magische truffel. 

TRUFFELCEREMONIE

Na de voorbereiding ben je klaar voor de truffelceremonie. De ceremonie staat in het teken van jou intentie en met aandacht met dit medicijn werken. In een ceremoniële setting wordt de veiligheid gecreëerd waarin het hele spectrum aan gevoelens en emoties naar boven mag komen. Op die manier geef je jezelf de kans om stukjes van je diepere zelf aan te kijken en te helen. 

Je kunt kiezen om deel te nemen aan een groepsceremonie met max. 5 deelnemers of met een ander persoon in de besloten ceremonie. Ook zou je kunnen kiezen om de truffelceremonie helemaal privé te doen, maar dit zal wel extra kosten met zich meebrengen.

Op deze pagina leg ik meer uit over de truffelceremonie.

INTEGRATIE

Intuïtieve helingssessie

Integratie is een belangrijk deel van het traject. Want hoe ga je de inzichten en de transformatie verweven? Hoe stap jij nu in het leven? Na de truffelceremonie zijn er vaak delen aan het licht gekomen die nog meer aandacht verdienen. Daarom maken we ruimte voor nog een intuïtieve helingssessie. We laten het lichaam de heling en de inzichten voelen. Maar ook de kracht en potentie die daar onder vandaan is gekomen. 

Integratiegesprek 

Tijdens dit gesprek reflecteren we niet alleen op de ceremonie maar ook op het hele traject. Ik geef je ook tools mee voor verdere integratie en dan is het moment daar om je los te laten.

EXTRA VOORTRAJECT – DE MICRODOSE TRIBE 

Voorafgaand aan dit traject is het mogelijk om eerst een microreis te maken, om op een hele subtiele manier kennis te maken met de magische truffels. Dit kan door deel te nemen aan één van mijn Microdose Tribes. Waarbij je 6 weken lang samen met maximaal 7 anderen onder mijn begeleiding gaat microdosen. Hier wordt een hele goede basis gelegd om steviger in het leven te staan en kun je de diepgang van het Free Spirit Truffeltraject makkelijker dragen. 

De volgende Microdose Tribe start vanaf 3 oktober 

Wanneer je mee doet met de Microdose Tribe (of hebt gedaan) krijg je €65 korting op het Free Spirit Truffeltraject. 

Is het traject iets voor jou?

Heb je het idee dat je lichaam jou al langere tijd iets wilt vertellen? Dat je voelt dat het tijd is om tijd te nemen? Dat je bereid bent om volledig aanwezig te zijn bij dat wat zich aandient in het moment? Dat je voelt dat er potentie en kracht in je zit maar niet weet hoe je deze kunt bevrijden? En sta je open voor een holistische wijze om jezelf op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau te kunnen bevrijden? 

Ja.

Samen met Marjanne ben ik deze prachtige reis aangegaan en door haar liefdevolle aanwezigheid, en zachte begeleiding was ik in staat om me, in alle veiligheid, over te geven aan de ceremonie en zo diep van binnen mezelf te zien.

Ik ben nog steeds zo verwonderd over de prachtige ceremonie en ook over de sessie die we de week ervoor hadden. Ik denk dat we toen al een deur hebben opengezet die mij zeker tijdens de ceremonie in staat heeft gesteld om nog meer van mezelf te houden en het verdriet eenzaamheid en angst te transformeren.

– Lisa

https://www.melaniemulder.com/

Waarom bij mij?

Inmiddels heb ik veel ervaring met het geven van ceremonies, maar ook met de magische truffel zelf en innerlijk werk. Ik ben opgeleid als transformatief coach en ik heb geleerd hoe ik een veilige setting creëer en volledig aanwezig kan zijn bij wat zich aandient in het moment. Ook ben ik heel lichaamsgericht en kan ik je helpen met heling en inzichten verankeren in het lichaam.

Wat ik vaak terug krijg is dat mijn liefde, toewijding en aanwezigheid te voelen is. Dat ik zacht ben maar ook scherpe vragen kan stellen en dat humor en lichtheid, die ik ook inbreng, gewaardeerd wordt. 

My experience having Marjanne Heinen as my life-coach has been opening my perception to stage of clarity and understanding. The experience of being able to reach out emotions stored in my body and spirit, to understand and visualized, it has helping me to take a positive, non-judgmental turn on patterns I have been struggling with.

Marjanne has a kind, receiving energy the facilitates to captivate a sharing experience. The exercises we have been through have proven very helpful. Combined with a number of advices of day-to-day life and sporting healthier routine, the effect of our learning helps me extending its benefit of the sessions and resonate throughout the weeks in between when we do not meet.

The starting point of my experience with Marjanne was a truffle ceremony where she held a safe space that was for me a life-breakthrough experience. I have been ever since recommending her work to the dearest people surrounding me, as I believe Marjanne has something unique and very special to share to the world.

Thami

Wat zit er in mijn toolbox?

Trance inductie 

Trance inductie is een techniek om in een volledige staat van ontspanning te komen, waardoor je makkelijker toegang hebt tot je onderbewustzijn en daardoor weer contact kan maken met oude ervaringen.  

Regressie- en reïncarnatietherapie

Met regressietherapie ga je terug naar het moment dat een probleem zijn oorsprong vond, dit kan dit leven zijn maar ook vorige levens, dan heet het reincarnatietherapie. Door het vinden van de oorzaak, kan de angel eruit getrokken worden en heling op de zere plek plaatsvinden.

Innerlijk kindwerk  

Tijdens de regressie kan je delen tegen komen uit je jeugd, deze delen die om aandacht vragen zijn erg bepalend voor wie jij op dit moment bent en wat je doet. Met innerlijk kindwerk brengen we liefde naar die delen zodat ze in het hier en nu jouw niet meer tegen houden om je volle potentieel te leven. 

Transformeer banden en haken 

Met het transformeren van banden en haken wordt gehechtheid en angst van een bepaalde relatie afgehaald. Op die manier kan liefde vervolgens weer stromen.

EFT (Emotional Freedom Techniques)

EFT is een eenvoudige en effectieve methode om ongewenste emoties blijvend te verwerken. Het is een brug tussen de oosterse acupressuur en westerse affirmatie techniek. 

Energetisch lichaamswerk [Energetische massage en Reiki 2] 

Het lichaam liegt nooit en is een poort naar het antwoord. Ik maak gebruik van mijn handen als tool om energie door te geven om het zelfhelend vermogen in het lichaam te activeren. 

Ademwerk, meditatie en visualisatie 

Ik werk graag tijdens de sessie met de adem (BAM-techniek), met visualisaties (vanuit Intuïtieve ontwikkeling – Resonance) en meditaties. Met deze tools kun je vervolgens ook thuis aan de slag. 

Voel je dat je klaar bent voor het FREE SPIRIT Truffeltraject of wil je meer weten?

Schrijf je dan in voor een vrijblijvend intakegesprek 

Voor het volledige traject is de investering €999 (incl. btw) 

CONTACT

Marjanne Heinen

Amsterdam